Herkimer Diamond Treasures

 

Moder Natur er en vidunderlig skabning der kan skabe bjerge, vulkaner og kløfter. De enorme kræfter der skaber et pres i jorden er med til at skabe de smukkeste ædelsten. såsom diamanter, rubiner og Herkimer Diamonds Quartz Crystals.

Herkimer Diamonds er kvarts krystaller der er navngivet efter den lokation hvor de først blev opdaget. Herkimer County, New York USA og de er over 500 millioner år gamle. Herkimer diamonds er ligesom diamanter opbygget i geometrisk form, og har fra naturens side 18 facetter og 2 spidser. De er utroligt flotte i deres oprindelige form men kan ligesom diamanter slibes som brillianter. Jeg bruger disse krystaller, da jeg synes de er smukke og har en historie og fantastisk form som bidrager til et anderleds og spændende smykke. Hvert smykke i denne kollektion vil have en sten enten i dens oprindelige form eller som en slebet sten.

 

Herkimer Diamonds er kendte for at være healersten indenfor Reiki og andre energi healinger og metafysiske praksiser. Deres egenskaber siges b.la. at give klarhed, fuldkommenhed, glæde og være nyttige i drømme arbejde og meditation. Fjerner træthed, appetitløshed bekymringer og blokeringer osv.

 

Ønsker du at vide mere så læs afsnittet FAQ - Diamanter & Perler.

 

Se hvad vi har af produkter i Herkimer Diamond Treasure-kollektionen ved at klikke på linket her!